Snyggt med ett pelarbord

Ett pelarbord, det är en form av nattduksbord. Om du vill, köp pelarbord hos Åkeson. Detta är en rund variant av nattduksbord, som passar dig som vill ha något annorlunda än de vanliga fyrkantiga sängborden. De pelarbord som finns att hitta hos Åkeson är i massiv björk samt har en toppskiva i MDF. Det finns:

  • Grålackade pelarbord
  • Vitlackade pelarbord

De finns i två höjder, 60 cm och 70 cm. Pelarbordet kommer omonterat, men skruvar skickas med. Detta bord passar dels att ha som ett bord vid sängen, men du kan även ha den som att avlastningsbord eller placera den i valfritt rum.

Satsa på ett runt sängbord

Fördelen med ett runt sängbord, alltså ett så kallat pelarbord, är just att det är inte ett måste att ha det som ett sängbord. Det passar även bra att ha i andra rum. Det eftersom att designen på den inte direkt säger nattduksbord så som de fyrkantiga borden med lådor gör. Det som ett pelarbord inte har, det är just lådor, så är detta ett måste för ditt sängbord, så kan du satsa på någon av de andra nattduksborden som finns hos Åkeson.

Snygga nattduksbord

Hos Åkeson finns det även vanliga varianter av nattduksbord. De kommer i olika modeller med eller utan lådor. De finns i björk och de finns i ek. Det går även att få dem i svart, vitt eller grått. Det är inte fel att ha ett eller två bord vid sängen. Det så att du kan ställa en lampa på den, ha din bok på den och så vidare.